Modele Ford în STOC
Cum funcționează?

Termeni si Politica de Confidentialitate

Datele dumneavoastra vor fi folosite strict in scopul acestor informari si nu vor fi folosite in alte scopuri. Prelucrarile de date se realizeaza in mod securizat iar datele vor fi criptate si stocate pe medii digitale securizate. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise mai sus si/sau pentru orice alta durata necesara in virtutea obligatiilor legale aplicabile Societatii. La sfarsitul procesarii datele personale vor fi distruse.

Partenerii contractuali Ford Motor Company la care datele dvs vor fi transmise pentru a fi procesate in scopul realizarii campaniilor FORD sunt: Ford Motor Company, reteaua nationala de dealeri FORD Romania; Wunderman, Ogilvy, Mindshare, Syscom, More Results Marketing, Activ Prest SRL, companiile din grupul Ford Motor sau /si alte companii cu care avem deja sau vom incheia acorduri de transmitere si procesare date cu caracter personal urmarind indeaproape cerintele legale, situate pe teritoriul Uniunii Europene, Spatiului Economic European, Statele Unite ale Americii.

Oricand aveti dreptul de a ne contacta pentru a va accesa, modifica, sterge sau pentru a va opune prelucrarii datelor personale, in mod gratuit:

In cazul in care doriti sa va informati in legatura cu modul in care datele dvs. personale sunt prelucrate de Ford sau partenerii sai, pentru a accesa datele personale detinute, va rugam contactati Ford Romania SA la adresa crcro@ford.com , sau la telefon 0372 373673 sau in scris la adresa Global City Business Park, Soseaua Bucuresti Nord nr.10, et.1, Voluntari, Judetul Ilfov, cod postal 077190. Daca nu primiti un raspuns in termen de 30 de zile, aveti dreptul de a depune o plangere catre crcro@ford.com sau Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la anspdcp@dataprotection.ro.

Detalii suplimentare referitoare la prelucrarea de date cu caracter personal si alte elemente din materia confidentialitatii pot fi indentificate pe ford.ro la sectiunea Termeni si Politica de Confidentialitate Ford